Μάθε Ισπανικά προσαρμοσμένα στις δικές σου ανάγκες και το δικό σου χρόνο Με μόλις 10 λεπτά την ημέρα
και με χιουμοριστικό τρόπο
γνώρισε τη γλώσσα της
αρεσκείας σου, μαζί και τον
πολιτισμό της.
Δωρεάν Δοκιμή

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μάθετε μια ξένη γλώσσα

*Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, χωρίς δέσμευση αγοράς

Μια γλώσσα, μια κουλτούρα, μια ιστορία. Η μάθηση δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστική!

Προσαρμοστική μάθηση με τεχνητή νοημοσύνη

Μόνο 10 - 15 λεπτά την ημέρα

Αξιολόγηση επιπέδου

To Gymglish είναι ένα πρωτοποριακό και συναρπαστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας (online μαθήματα) πλήρως προσαρμόσιμο στις ανάγκες κάθε χρήστη. Αποτελεί την απάντηση στις σημερινές ανάγκες και απαιτήσεις των ενηλίκων για την εκμάθηση της ισπανικής γλώσσαςΜελετώντας μόνο 10-15 λεπτά την ημέρα, θα βελτιώσετε και θα αναπτύξετε περαιτέρω τις γλωσσικές δεξιότητές σας, με απόλυτη ευελιξία – όποτε και όπου σας εξυπηρετεί. Το σύστημα προσδιορίζει το επίπεδο των προηγούμενων γνώσεων που έχετε, επιτρέποντας σας να ξεκινήσετε τη μελέτη σας από το σημείο που βρίσκεστε και να βελτιώσετε γρήγορα τις γνώσεις σας, ακόμα και να προετοιμασθείτε σωστά για τη συμμετοχή σας σε εξετάσεις γλωσσομάθειας. Παράλληλα το Gymglish σας βοηθάει στην απομνημόνευση των όσων έχετε μάθει, μέσα από σύστημα επαναλήψεων, ξεχωριστό για σας. 

  • Για να ξεκινήσετε την εκμάθηση οποιαδήποτε από τις προσφερόμενες γλώσσες, θα χρειαστεί να διαθέτετε βασικές γνώσεις και συγκεκριμένα μεταξύ Α1/Α2.

  •  Αν παρά ταύτα συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, τηλεφωνήστε μας στο 210 3617811 – κα Σ. Μαντά -Δ/νση Εκπαίδευσης και εμείς θα σας δώσουμε άμεσα τη λύση, όπως ακριβώς την επιθυμείτε.

  • Πάντως μην εκπλαγείτε αν τα πρώτα 5-10 μαθήματα τα βρείτε εύκολα ή δύσκολα – Η μηχανή Τεχνητής Νοημοσύνης θα προσαρμόσει τα μαθήματα ακριβώς για εσάς !

Η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας μπορεί να γίνει συναρπαστική, διασκεδαστική και ευχάριστη

Επιλέξτε Κατηγορία

Δείτε πώς λειτουργούμε

  • Με ελάχιστο από τον πολύτιμο χρόνο σας, ελάχιστο κόστος και μέσα από το laptop, το κινητό σας ή το tablet σας, μάθετε ισπανικά με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης του Gymglish
  • Καθημερινά θα λαμβάνετε στο μέιλ σας ένα μάθημα προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες, τις δικές σας δυνατότητες και τους στόχους σας.
  • Μόλις ολοκληρώνετε τη μελέτη του μαθήματος, θα λαμβάνετε μέιλ με τυχόν διορθώσεις και επεξηγήσεις, προκειμένου εσείς ο ίδιος κάθε φορά να διαπιστώνετε πού ακριβώς χρειάζεστε ενίσχυση και επανάληψη ή πού τα πηγαίνετε θαυμάσια.
  • Μέσα από το ειδικό λογισμικό του Gymglish αναζητούνται τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας, με μοναδικό στόχο την ανάδειξη και τη βελτίωσή σας.
  • Όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των μαθημάτων που επιλέξατε, θα λάβετε λεπτομερή αναφορά – έκθεση για την απόδοσή σας.
  • Σχεδιάστε το πρόγραμμά σας με στυλ και με τη βοήθεια της ειδικά προσαρμοσμένης σε σας μεθόδου του Gymglish
  • Ιδανικό για τον πολυάσχολο τρόπο ζωής σας, το gymglish σας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσετε τις ώρες, τις μέρες, τις εβδομάδες και τους μήνες που εσείς μπορείτε να αφιερώσετε στον εαυτό σας για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και παράλληλα να κρατήσετε ό,τι είναι πιο σημαντικό για την πρόοδο και την εξέλιξή σας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

210 3617811-12  – info@hidalgo.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει 

Online μαθήματα Αγγλικών
Online μαθήματα Γαλλικών
Online μαθήματα Γερμανικών
Online μαθήματα Ιταλικών