Η μέθοδος  με βάση την τεχνητή νοημοσύνη

Μια ‘μηχανή’ Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ- Artificial Intelligence)

Το Gymglish λειτουργεί μια μηχανή πληροφοριών Τεχνητής Νοημοσύνης Artificial Intelligence A9 expert σχεδιασμένη και αναπτυγμένη από την A9 SAS που ενσωματώνει τα συμπεράσματα και τις υποδείξεις  των πρόσφατων θεωριών σχετικά με την ανθρώπινη μνήμη.

 

Το Gymglish είναι  η πρώτη στον κόσμο παιδαγωγική προσέγγιση  που λαμβάνει υπόψη το χρονικό διάστημα για επαναλήψεις και τη λήθη στη μαθησιακή διαδικασία.  Παρέχει άμεσα σε κάθε εκπαιδευόμενο εξατομικευμένη εκπαίδευση και διορθωτικά  σχόλια, προσδιορίζει τα κενά και τις ανάγκες, διαμορφώνει  δυναμικά τη συνέχεια, όπως και συνθέτει ένα πρόγραμμα επανάληψης.

Το σύστημα προσφέρει

Άμεση διόρθωση. Σε καθημερινή βάση, το A9expert ανιχνεύει τα κενά, τις ανάγκες, τις απαντήσεις και τα αιτήματα των συμμετεχόντων. Στη συνέχεια συνθέτει σχεδόν αμέσως ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διόρθωσης , εξατομικευμένο και με σχολιασμό.

Προσωποποιημένο περιεχόμενο εκπαίδευσης. Με βάση τις απαντήσεις και τα αιτήματα το A9 expert αναδιαμορφώνει συνεχώς το παιδαγωγικό περιεχόμενο που θα κοινοποιηθεί σε μελλοντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Διατήρηση των γνώσεων . Το A9 expert διατηρεί λεπτομερές ιστορικό κάθε μαθήματος. Για μακροπρόθεσμη απομνημόνευση, χτίζει ένα βελτιστοποιημένο πρόγραμμα επανάληψης.

Ιδιαίτερα  Πλεονεκτήματα ατομικά για κάθε εκπαιδευόμενο

Δυναμική προσαρμογή – Το Gymglish προσαρμόζεται  στο επίπεδο  και στην πρόοδο του εκπαιδευομένου. Η προσαρμογή είναι δυναμική και συνεχής.

Λεξιλόγιο – Για κάθε κείμενο ή διάλογο που προτείνεται ο εκπαιδευόμενος επιλέγει τις λέξεις και τα ιδιώματα που τον ενδιαφέρουν. Στη συνέχεια αυτά θα απαντηθούν στα επόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα επαναλήψεων.

Επαναλήψεις – Η  γνώση που αποκτήθηκε και μπορεί να ξεχαστεί επαναλαμβάνεται σε ‘επιλεγμένα’ χρονικά διαστήματα. Η πρόοδος που έχει σημειωθεί, εμπεδώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Διάρκεια της εκπαίδευσης

  • Gymglish (6 μήνες): 120 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξατομικευμένων δραστηριοτήτων, για θεωρητική μέγιστη διάρκεια 40 ωρών.

  • Gymglish (12 μήνες): 240 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξατομικευμένων δραστηριοτήτων, για θεωρητική μέγιστη διάρκεια 80 ωρών.

Η εγγραφή είναι δυνατή για ορισμένες  χρονικές περιόδους (πακέτο).  Η εταιρεία εγγράφεται κατ’ αποκοπή για ένα ορισμένο αριθμό προσβάσεων, και ακολούθως παρέχει στον εργαζόμενο πρόσβαση, κατά τη διάρκεια της συνδρομής, σε μία ή περισσότερες γλώσσες ανά εργάσιμη ημέρα. Η τιμή του πακέτου εξαρτάται από  το χρονικό διάστημα εγγραφής. Ο μαθητής μπορεί να λαμβάνει έως και πέντε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την εβδομάδα, τα οποία παραδίδονται τις εργάσιμες ημέρες, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Έχει όμως τη δυνατότητα να επιλέξει τις ημέρες αποστολής των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του.

Η πραγματική διάρκεια της εκπαίδευσης εξαρτάται από τη συμμετοχή κάθε εκπαιδευομένου  και θα αναφέρεται στις εκθέσεις εκπαίδευσης που αποστέλλονται στους Διευθυντές Εκπαίδευσης καθώς και στα διοικητικά έγγραφα (πιστοποιητικό).

Δείτε πώς λειτουργούμε

  • Με ελάχιστο από τον πολύτιμο χρόνο σας, ελάχιστο κόστος και μέσα από το laptop, το κινητό σας ή το tablet σας, μάθετε αγγλικά με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης του Gymglish

  • Καθημερινά θα λαμβάνετε στο μέιλ σας ένα μάθημα προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες, τις δικές σας δυνατότητες και τους στόχους σας.

  • Μόλις ολοκληρώνετε τη μελέτη του μαθήματος, θα λαμβάνετε μέιλ με τυχόν διορθώσεις και επεξηγήσεις, προκειμένου εσείς ο ίδιος κάθε φορά να διαπιστώνετε πού ακριβώς χρειάζεστε ενίσχυση και επανάληψη ή πού τα πηγαίνετε θαυμάσια.

  • Μέσα από το ειδικό λογισμικό του Gymglish αναζητούνται τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας, με μοναδικό στόχο την ανάδειξη και τη βελτίωσή σας.

  • Όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των μαθημάτων που επιλέξατε, θα λάβετε λεπτομερή αναφορά – έκθεση για την απόδοσή σας.

  • Σχεδιάστε το πρόγραμμά σας με στυλ και με τη βοήθεια της ειδικά προσαρμοσμένης σε σας μεθόδου του Gymglish

  • Ιδανικό για τον πολυάσχολο τρόπο ζωής σας, το Gymblish σας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσετε τις ώρες, τις μέρες, τις εβδομάδες και τους μήνες που εσείς μπορείτε να αφιερώσετε στον εαυτό σας για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και παράλληλα να κρατήσετε ό,τι είναι πιο σημαντικό για την πρόοδο και την εξέλιξή σας.

Η κάθε γλώσσα είναι μια ολόκληρη κουλτούρα

Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας δεν μπορεί να περιορίζεται σε μια σειρά από λέξεις και κανόνες γραμματικής. Ποτέ αυτά δεν είναι αρκετά. Γιατί ; Μα γιατί η κάθε γλώσσα είναι μια ολόκληρη κουλτούρα. Για κάθε κύκλο γλωσσών, εμείς σας προσφέρουμε ένα σκηνικό διαφορετικών χαρακτήρων και προσωπικοτήτων, με διαφορετική προφορά – χαρακτηριστικό τρόπο ομιλίας – επαγγελματικές και προσωπικές καταστάσεις και όλα αυτά με αρκετή δόση χιούμορ, ώστε η μάθηση -εκμάθηση να παραμένει συναρπαστική.

 Με την πάροδο του χρόνου, συχνά ξεχνάμε πράγματα που έχουμε μάθει. Κι εδώ επεμβαίνει η μέθοδος του Gymglish, η οποία επιδιώκοντας την εδραίωση της γνώσης που αποκτήσατε, σχεδιάζει για σας ένα κατά το δυνατόν βέλτιστο πρόγραμμα επανάληψης που οδηγεί σε μακροπρόθεσμη απομνημόνευση.

Μερικές φορές η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας μπορεί να είναι απογοητευτική – ίσως και δύσκολη και χρονοβόρα. Όμως με τη μέθοδο του Gymglish,  αυτή η εικόνα ως δια μαγείας θα εξαφανιστεί και μια νέα, εντελώς ελπιδοφόρα εικόνα θα παρουσιαστεί μπροστά σας. Δοκιμάστε μας δωρεάν για επτά ημέρες και δείτε τι μπορείτε να πετύχετε με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Επτά ημέρες δωρεάν!

Στη δωρεάν προσφορά μας των επτά ημερών περιλαμβάνεται μια πλήρης αξιολόγηση των σημερινών δυνατοτήτων σας και αδυναμιών σας ώστε από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να λάβετε τον πρώτο κύκλο μαθημάτων, να εισέλθετε στο πλέον ενδεδειγμένο για σας επίπεδο. Πάμε να δοκιμάσετε τον συναρπαστικό μας κόσμο!

Online μαθήματα Αγγλικών

Online μαθήματα Γαλλικών

Online μαθήματα Ισπανικών

Online μαθήματα Γερμανικών

Online μαθήματα Ιταλικών