Συχνές Ερωτήσεις… Και Απαντήσεις!

Το δικό σας Βιβλίο Ασκήσεων (workbook) είναι το μέρος που μπορείτε να βρείτε λεπτομερείς σημειώσεις για όλο το υλικό που έχετε μελετήσει κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής σας.

Θα βρείτε πολλές πληροφορίες σχετικά με την εξάσκηση σας ;όπως

 • τα πιο πρόσφατα μαθήματα σας και διορθώσεις
 • τα σημεία ενδιαφέροντος επιλεγμένα για τις δικές σας εκπαιδευτικές ανάγκες (τροποποιήσιμα οποιαδήποτε στιγμή)
 • στατιστικά στοιχεία για το επίπεδο και την πρόοδο σας και ποσοστό συμμετοχής
 • επισήμανση του λεξιλογίου και των γραμματικών φαινομένων που περιλαμβάνονται στα μαθήματα σας
 • όλες τις προηγούμενες ασκήσεις σε αναγνώσιμη μορφή
 • αλλαγή των ημερών εισόδου και σχεδιασμός διακοπών & προγραμματισμένων απουσιών

Στη θέση Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ( MY ACCOUNT), μπορείτε να:

 • αλλάξετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου
 • έχετε πρόσβαση στα τιμολόγια σας και σε πληροφορίες σχετικές με την συνδρομή σας

Το Βιβλίο Ασκήσεων και Ο Λογαριασμός μου είναι προσβάσιμα κάνοντας κλικ πάνω στο όνομα σας που βρίσκεται πάνω-δεξιά στην οθόνη του κάθε μαθήματος ή διόρθωσης (ή από το μενού στην εφαρμογή σας).

Σημειώστε ότι το ιστορικό της εκπαίδευσης σας αποθηκεύεται ακόμη κι αν αποφασίσετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας (το Βιβλίο Ασκήσεων θα παραμείνει προσβάσιμο). Αν οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να συνεχίσετε την εκπαίδευση σας, μπορείτε να ξεκινήσετε από εκεί που είχατε μείνει.

FAQ

Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα όλης της γραμματικής και του λεξιλογίου στο Βιβλίο Ασκήσεών (workbook) σας κάτω από την καρτέλα στις ενότητες με την ένδειξη «Γραμματική»(grammar) ή «Λεξιλόγιο»(vocabulary) (What is the Workbook? How do I access it?‘) Αυτά τα μικρής διάρκειας μαθήματα μπαίνουν σε σειρά προτεραιότητας ανάλογα με το αν πρόκειται να επανεξεταστούν, να μαθευτούν ή να «κατακτηθούν.»

Όχι. Δεν είναι δυνατόν να λαμβάνετε περισσότερα από ένα μάθημα την ημέρα. Το λογισμικό μας είναι σχεδιασμένο να συμπληρώνεται ημερησίως, διαρκεί περίπου 15 λεπτά, και προσαρμόζεται στο μαθησιακό σας προφίλ και στις ανάγκες σας. Από την μακροχρόνια εμπειρία μας περισσότερα από ένα μάθημα την ημέρα δεν είναι η βέλτιστη επιλογή για την αφομοίωση . Επίσης, επειδή κάθε μάθημα δημιουργείται βάση των προηγούμενων απαντήσεων σας, είναι αδύνατον να σας στείλουμε ένα νέο μάθημα πριν απαντηθεί το προηγούμενο.

Το κουμπί «Λεξιλόγιο» (VOCABULARY) στο μάθημα σας επιτρέπει να εμφανίσετε ένα αντίγραφο του κειμένου ή του ακουστικού κειμένου, και να επιλέξετε τις λέξεις ή τις εκφράσεις (όροι) που σας ενδιαφέρουν. Οι όροι αυτοί επισημαίνονται όταν κάνετε κλικ πάνω τους και τους προσθέσετε στη λίστα με τους όρους που θέλετε να επαναλάβετε. Αυτοί οι όροι κάποιες φορές ονομάζονται «αυτo-αιτήματα» (self-requests)

Αφού στείλετε τις απαντήσεις σας, θα σας δείξουμε μια αρχική μετάφραση ή τον ορισμό αυτών των όρων, είτε στη Διόρθωση, είτε σε ένα τρίτο email σχετικά με το λεξιλόγιο. Αυτοί οι όροι βέβαια προσθέτονται στη λίστα σας με τους όρους που θέλετε να επαναλάβετε και να ξαναμελετήσετε και θα τους δείτε ξανά σε επόμενα μαθήματα.

Μην πανικοβληθείτε! Έχετε πάντα την επιλογή να ανακτήσετε την πρόσβαση στο πιο πρόσφατο μάθημά σας από το Βιβλίο Ασκήσεων (workbook) κάτω από την καρτέλα «Παιδαγωγική»(pedagogy). (What is the Workbook? How do I access it?‘)

Πιθανοί λόγοι που χάθηκε ένα μάθημα:

Έχετε τσεκάρει την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας;

Τα μαθήματά μας κάποιες φορές φιλτράρονται σαν SPAM, επομένως μπορεί να χρειαστεί να τσεκάρετε την ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή το φάκελο «SPAM». Επιπλέον μη διστάσετε να προσθέσετε την παρακάτω διεύθυνση στο βιβλίο διευθύνσεων ή στη λίστα με τις επαφές σας: gymglish.en@faq.gymglish.com

Δώσατε όλες τις απαντήσεις στο προηγούμενο μάθημα;

Αν δεν απαντήσατε στο προηγούμενο μάθημα σας, είναι φυσικό να μην έχετε λάβει το επόμενο. Το σύστημά μας στέλνει ένα νέο μάθημα μόνο όταν το προηγούμενο έχει ολοκληρωθεί. Αν δεν απαντήσετε σε ένα μάθημα μέσα σε 3 ημέρες, θα σας στείλουμε ένα email υπενθύμισης με ένα λίγο διαφορετικό μάθημα.

Αν έχετε απαντήσει στο πιο πρόσφατο μάθημα, επιβεβαιώστε ότι έχετε λάβει τις διορθώσεις.

Αν δεν έχετε λάβει μια διόρθωση, είναι πιθανό οι απαντήσεις σας να μην έχουν φτάσει σε εμάς ( η παραλαβή του μαθήματός σας από εμάς πάντα επιβεβαιώνεται από ένα μήνυμα αφού κάνετε κλικ στο κουμπί ΑΠΟΣΤΟΛΗ (SEND) ). Αν δεν έχετε λάβει αυτό το μήνυμα, δοκιμάστε να ξανακάνετε το πιο πρόσφατο μάθημα.

Επιβεβαιώστε ότι οι ημέρες εισόδου στο σύστημα είναι σωστές.

Στο κάτω μέρος του κάθε μαθήματος ή διόρθωσης, μπορείτε να επιλέξετε τις ημέρες εισόδου στα μαθήματά σας (εντός του ορίου των 5 ημερών την εβδομάδα). Επιβεβαιώστε ότι τις επιθυμητές ημέρες εισόδου είναι σωστά επιλεγμένες! Αυτή η επιλογή επίσης υπάρχει στο Βιβλίο Ασκήσεων (“Ρυθμίσεις”> ”Γενικές Πληροφορίες”- Settings> General Information)

Επιβεβαιώστε ότι δεν είσαστε σε διακοπές.

Στο κάτω μέρος του κάθε μαθήματος ή διόρθωση, έχετε την επιλογή να αναστείλετε τα μαθήματά σας κατά τη διάρκεια μιας περιόδου της επιλογής σας (διακοπές ή προγραμματισμένες απουσίες π.χ.). Αν δεν έχετε λάβει ένα μάθημα, επανελέγξτε ότι δεν είσαστε σε διακοπές στο Βιβλίο Ασκήσεων (“Ρυθμίσεις”> ”Γενικές Πληροφορίες”- Settings> General Information! Επίσης σας ευχόμαστε να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Επιβεβαιώστε ότι απαντάτε στο ημερήσιο σας μάθημα πριν τα μεσάνυχτα

Το λογισμικό μας στέλνει μαθήματα στους χρήστες μας που ξεκινούν τα μεσάνυχτα. Αν δεν έχετε απαντήσει στο μάθημα σας μέχρι εκείνη τη στιγμή, θα θεωρηθεί μη συμπληρωμένο, και δε θα σας στείλουμε ένα νέο μάθημα. ( μέχρι να περάσουν 3 ημέρες).

Όταν δεν απαντάτε στο ημερήσιο μάθημά σας, σας στέλνουμε ένα μήνυμα υπενθύμισης μετά από 3 ημέρες. Αν έχετε ξεχάσει να μας ειδοποιήσετε για κάποιες προγραμματισμένες απουσίες ή για διακοπές ή δεν είχατε διαθέσιμο χρόνο να κάνετε τα μαθήματα σας για ένα χρονικό διάστημα, είναι φυσικό να έχετε μερικά μηνύματα υπενθύμισης συσσωρευμένα στο φάκελο εισερχομένων (inbox).

Όταν είστε έτοιμοι να συμπληρώσετε το μάθημά σας, χρειάζεστε να απαντήσετε στο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ μάθημα που έχει σταλεί. Μπορείτε να αγνοήσετε όλα τα άλλα μαθήματα και να τα διαγράψετε αν επιθυμείτε. Μόνο το πιο πρόσφατο μάθημα ισχύει, αφού προσαρμόζουμε το περιεχόμενο του μαθήματος σας σύμφωνα με τις απουσίες σας, γνωρίζοντας ότι δεν έχετε εξασκηθεί για ένα διάστημα και μπορεί να μη θυμάστε κάποια πράγματα. Θα ξεκινήσουμε με μία επανάληψη παρά με παράδοση καινούριων εννοιών.

Σημείωση: Οι συχνές υπενθυμίσεις επηρεάζουν το ποσοστό συμμετοχής σας. Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι, επιβεβαιώστε ότι έχετε εισάγει τις ημερομηνίες σε κάθε μάθημα, στη διόρθωση ή στο Βιβλίο Ασκήσεων.(workbook)

Ανάλογα με τη δυσκολία και το μήκος των διαλόγων και φυσικά ανάλογα με το επίπεδό σας, θα σας δείχνουμε περιστασιακά το κείμενο ενός ηχητικού αρχείου μέσα στα μαθήματά σας. Για πιο απλούς διαλόγους, και όταν αποκτήσετε ένα υψηλότερο επίπεδο ακουστικής κατανόησης, το ακουστικό κείμενο θα εμφανίζεται μόνο στη διόρθωση. Σημειώστε ότι θα μπορείτε ΠΑΝΤΑ να επαναλάβετε το ακουστικό κείμενο, καθώς και να επιλέξετε το λεξιλόγιο, στη διόρθωση σας.

Τα τεστ μνήμης σας επιτρέπουν να φρεσκάρετε το λεξιλόγιο και τις φράσεις που έχετε συναντήσει στα προηγούμενα μαθήματα. Η λίστα με τα σημεία επανάληψης βασίζεται στο λεξιλόγιο που έχει ζητηθεί από εσάς από προηγούμενα μαθήματα και διορθώσεις καθώς και λάθος απαντήσεις σε ερωτήσεις κατανόησης οι οποίες στοχεύουν σε συγκεκριμένους όρους και ιδιωματισμούς.

Οι απαντήσεις σας σε αυτές τις ασκήσεις μας βοηθούν να δημιουργήσουμε ένα δυναμικό και εξατομικευμένο σύστημα επανάληψης για κάθε μαθητή. Επίσης χρησιμοποιούμε αυτές τις ασκήσεις για να καθορίσουμε τη συχνότητα επανεξέτασης για κάθε όρο. Για παράδειγμα, αν τσεκάρεις «No need to review», η λέξη θα θεωρηθεί ότι έχει κατανοηθεί (ή όχι ‘ενδιαφέρουσα’) και δεν θα εξετάζεστε πια σε αυτή.

Αν δεν μας δίνετε κάποια πληροφόρηση για τις επαναληπτικές ασκήσεις, θα εξετάζεστε στις ίδιες έννοιες σύντομα στα επόμενα μαθήματα.

Μπορείτε να αλλάξετε τις ημέρες εισόδου οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε χρησιμοποιώντας τα πεδία στο κάτω μέρος του κάθε μαθήματος ή στο Βιβλίο Ασκήσεων (“Ρυθμίσεις”> ”Γενικές Πληροφορίες”- Settings> General Information ). Ανάλογα με το ποσοστό συμμετοχής σας, μπορείτε να λαμβάνετε το μέγιστο 5 μαθήματα ανά εβδομάδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πιο πρόσφατες διορθώσεις σας κατευθείαν από το τετράδιο εργασιών σας οποιαδήποτε στιγμή, κάτω από την καρτέλα ‘Παιδαγωγία’. (PEDAGOGY)

Πιθανοί λόγοι για μια διόρθωση που λείπει:

Έχετε ελέγξει την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας(spam);

Τα μαθήματά μας κάποιες φορές φιλτράρονται σαν SPAM, επομένως μπορεί να χρειαστεί να τσεκάρετε την ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή το φάκελο «SPAM». Επιπλέον μη διστάσετε να προσθέσετε την παρακάτω διεύθυνση στο βιβλίο διευθύνσεων ή στη λίστα με τις επαφές σας: gymglish.en@faq.gymglish.com.

Επιβεβαιώστε ότι οι απαντήσεις σας έχουν σταλεί

Η παραλαβή του μαθήματός σας πάντα επιβεβαιώνεται από πατήσετε το κουμπί ‘ΑΠΟΣΤΟΛΗ’.(SEND) Αν λάβετε το μήνυμα επιβεβαίωσης, η διόρθωσή σας είναι καθοδόν. Ανάλογα με τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και την ταχύτητα, η διόρθωση μπορεί να πάρει μερικά λεπτά να φτάσει.

Είναι αδύνατον να ακυρώσετε ένα μάθημα το οποίο έχει ήδη απαντηθεί- αποφεύγεται να είναι δυνατόν να ξαναγίνει το μάθημα με τη βοήθεια των απαντήσεων που έχουν δοθεί στη διόρθωση.

Όταν πατάτε το κουμπί ‘ΑΠΟΣΤΟΛΗ’ (SEND), οι απαντήσεις σας μεταφέρονται και αναλύονται από το σύστημά μας και η δική σας προσωποποιημένη διόρθωση αποστέλλεται αμέσως.

Οι αναπάντητες απαντήσεις δε λαμβάνονται υπόψη στον υπολογισμό της συνολικής βαθμολογίας σας. Παρόλα αυτά, θεωρούνται λανθασμένες στον υπολογισμό της ημερήσιας βαθμολογίας.

Σημείωση 1: Αν δεν απαντήσετε τις ασκήσεις γραμματικής, δεν θα τις διορθώσουμε. Το κάνουμε αυτό για να μπορούμε να σας εξετάσουμε σε αυτές πάλι τις επόμενες ημέρες! Επομένως, μπορείτε να παρακάμψετε τις ασκήσεις γραμματικής αν δεν έχετε το απαιτούμενο χρόνο.

Αυτό είναι ένα παράξενο αίτημα. Συγγνώμη, δε μπορείτε να λαμβάνετε τα μαθήματα σας σε δύο διαφορετικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σημειώστε, όμως, ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα σας τα μαθήματα και όλες τις διορθώσεις από το Βιβλίο Ασκήσεών (workbook)σας οποιαδήποτε στιγμή κάτω από την καρτέλα ‘Παιδαγωγία’.(PEDAGOGY) (What is the Workbook? How do I access it? Αν λαμβάνετε τα μαθήματά σας , για παράδειγμα, στην επαγγελματική σας διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να έχετε πρόσβαση και από το σπίτι σας με αυτό τον τρόπο.

Βεβαίως, μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση παραλαβής των μαθημάτων σας οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε από το Βιβλίο Ασκήσεων(I would like to change the reception address for my lessons

Για να αλλάξετε τη διεύθυνση παραλαβής των μαθημάτων σας, χρησιμοποιήστε την καρτέλα ‘Ο λογαριασμός μου’(MY ACCOYNT) κάνοντας κλικ στο όνομα σας πάνω δεξιά στην οθόνη σε οποιοδήποτε μάθημα ή διόρθωση. Θα βρείτε τότε τα προσωπικά σας στοιχεία και την τωρινή σας διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία μπορεί να τροποποιηθεί. Μπορεί επίσης να γίνει μέσω του Βιβλίου Ασκήσεων (workbook) , ακολουθώντας τις ίδιες οδηγίες όπως παραπάνω. . (What is the Workbook? How do I access it?)

Μην ξεχάσετε να πατήσετε ‘ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ’ (SAVE) για να διασφαλίσετε ότι όλες οι αλλαγές θα ληφθούν υπόψη!

ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ

Αν απουσιάσετε για κάποιες ημέρες ή δεν δύνασθε να κάνετε τα μαθήματά σας για οποιοδήποτε λόγο, παρακαλώ χρησιμοποιήστε το κουτί ‘ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ’ (PLAN YOUR HOLIDAYS)στο κάτω μέρος του κάθε μαθήματος ή διόρθωσης για να οργανώσετε τα μαθήματά σας βάσει του προγράμματός σας. Αυτή η επιλογή είναι επίσης διαθέσιμη στο Βιβλίο ασκήσεων (‘Ρυθμίσεις’> ‘Γενικές Πληροφορίες’) ‘Settings’ > ‘General info’ tab (What is the Workbook? How do I access it?).

Προγραμματίζοντας τις απουσίες σας είναι σημαντικό ώστε έτσι το ποσοστό συμμετοχής σας να μην επηρεάζεται και να μη λαμβάνετε συνέχεια μηνύματα υπενθύμισης στα εισερχόμενα για μαθήματα που έχουν χαθεί.

Αν απουσιάσετε μόνο για μία ημέρα, δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Μπορείτε να συμπληρώσετε το πιο πρόσφατο μάθημα χωρίς να επηρεαστεί το ποσό συμμετοχής σας. Θα σας στείλουμε ένα υπενθυμητικό μάθημα μετά από 3 ημέρες. Δε χρειάζεται να κάνετε κάτι αν δε μπορείτε να συμπληρώσετε ένα μάθημα για μια ημέρα ή δύο.

Θυμηθείτε ότι μπορείτε να αλλάξετε τις ημέρες παραλαβής οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιώντας ‘ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ’ PLAN YOUR RECEPTION DAYS’ στο κάτω μέρος του κάθε μαθήματος ή διόρθωσης. Αυτό το κουτί βρίσκεται επίσης στο Βιβλίο Ασκήσεων σας: (‘Ρυθμίσεις’> ‘Γενικές Πληροφορίες’) ‘Settings’ > ‘General info’ tab (What is the Workbook? How do I access it?).

Ο ρυθμός συμμετοχής σας είναι η αναλογία μεταξύ του αριθμού συμπληρωμένων μαθημάτων και του αριθμού ληφθέντων μαθημάτων, εκφραζόμενη σαν ποσοστό.

Σημείωση: Το ποσοστό συμμετοχής σας ΔΕΝ θα επηρεαστεί αν αφήσετε ένα μάθημα ασυμπλήρωτο για 3 ημέρες. Μετά από 3 ημέρες, θα σας σταλεί μια υπενθύμιση, και το ποσοστό συμμετοχής σας θα μειωθεί λίγο.

Το λογισμικό μας στέλνει ένα νέο μάθημα μόλις συμπληρωθεί το προηγούμενο για να μην συσσωρεύονται όλα τα νέα μαθήματα στα εισερχόμενα σας. Θα σας στείλουμε μια υπενθύμιση 3 ημέρες μετά από ένα ασυμπλήρωτο μάθημα (ανάλογα με τις ημέρες παραλαβής μαθημάτων). Το μόνο που χρειάζεται είναι να απαντήσετε στο πιο πρόσφατο μάθημα, αγνοώντας ή διαγράφοντας τα παλαιότερα μαθήματα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ

Αυτό το πρόβλημα μερικές φορές συμβαίνει με μερικά τηλέφωνα ή tablets, εάν πάρα πολύς χρόνος έχει περάσει μεταξύ του κλικ πάνω στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης και επιστροφής στην εφαρμογή.

Αν το πρόβλημα επιμένει μετά από κάμποσες προσπάθειες, παρακαλώ κάντε τα ακόλουθα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε ή επιλέξτε το σύνδεσμο ‘Εγγραφή’.(SIGN IN)
 • Εισάγετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό σας Gymglish, μετά πατήστε το κουμπί Έγγραφή’(SIGN IN)
 • Πηγαίνετε στα εισερχόμενα σας από μια διαφορετική συσκευή (PC, tablet) και επιβεβαιώστε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
 • Από τη στιγμή που η εφαρμογή θα είναι ακόμη ανοιχτή στο κινητό σας, πατήστε το κουμπί ‘ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΩΡΑ’,(VERIFY NOW) και θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή.

Φυσικά και μπορείτε! Για να δείτε το επίπεδο, την πρόοδό σας και άλλα στατιστικά στην εφαρμογή του κινητού σας, κάντε κλικ ή πατήστε το εικονίδιο του μενού πάνω-αριστερά στην οθόνη και μετά κλικάρετε στο ‘Your score’.

Κατανοητό! Για να δείτε τα προηγούμενα μαθήματα και διορθώσεις χρησιμοποιώντας την εφαρμογή στο κινητό σας, κάντε κλικ ή πατήστε το εικονίδιο του μενού πάνω-αριστερά στην οθόνη σας και μετά πατάτε ‘ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ’*( PREVIOUS LESSONS)

Δεν είναι δυνατό να ξανακάνετε ένα μάθημα που έχετε ήδη συμπληρώσει.

Βεβαίως! Μπορείτε να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις πάνω-αριστερά στο μενού της εφαρμογής, στις ημέρες παραλαβής & το μενού των υπενθυμίσεων.( ‘Reception Days & Reminders’)

Για να ακυρώσετε Απεριόριστες Συνδρομές αγορασμένες μέσω του καταστήματος εφαρμογών Itunes, καθώς και να σταματήσετε μελλοντικές πληρωμές, παρακαλώ κάντε τα παρακάτω:

Πηγαίνετε στις ΄Ρυθμίσεις’ (του Iphone)-> itunes/App store-> Apple ID
Κάντε κλικ στο ‘Display Apple ID’
Εισάγετε τον κωδικό σας.
Στην ενότητα ‘Συνδρομή’, κάντε κλικ στην εντολή ‘Manage’
Επιλέξτε την συνδρομή ‘Gymglish’ και απενεργοποιήστε την.

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ & ΠΛΗΡΩΜΗ

Τα έχουμε όλα υπό έλεγχο! Δύο μήνες πριν την ημερομηνία λήξεως της πιστωτικής σας κάρτας, θα ενημερωθείτε για τη διαδικασία ενημέρωσης μέσω email.

Αν σταματήσετε τις πληρωμές από την κάρτα σας, και δε μπορούμε πλέον να σας χρεώσουμε, αυτόματα θα λάβετε ένα email πληροφορώντας σας για την κατάσταση καθώς και για τη διαδικασία ενημέρωσης των στοιχείων πληρωμής σας.

Για να διαγραφείτε από τη δωρεάν έκδοση αξιολόγησης, απλά κάντε κλικ πάνω στο σύνδεσμο: ‘Θέλω να διαγραφώ’ (unsubscribe)στο κάτω μέρος κάθε μαθήματος ή διόρθωσης.

Για Απεριόριστες Συνδρομές (επίσης γνωστό ως‘Πληρώστε καθώς πηγαίνετε-’’Pay as You Go-), μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε μπαίνοντας στο Βιβλίο Ασκήσεων(workbook) από οποιοδήποτε μάθημα ή διόρθωση. Απλά πατήστε το όνομά σας πάνω-δεξιά στην οθόνη, μετά στην καρτέλα ‘Ο Λογαριασμός μου’(MY ACCOUNT) και επίλεξε ‘Οι Αγορές μου’(YOUR PURCHASES). (What is the Workbook? How do I access it?).

Σε αυτή τη σελίδα πατήστε στο εικονίδιο  ,μετά επιλέξτε ‘Ακύρωσε αυτή την αγορά’( CANCEL THIS PURCHASE). Θα σας ζητηθεί να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις πριν επιβεβαιώσετε την ακύρωση της συνδρομής σας.

Μπορείτε να πληρώσετε για μια ατομική συνδρομή με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα , Paypal ή με άμεση χρέωση μέσω Τραπέζης.

Οι πληρωμές θα γίνονται είτε μηνιαίως είτε με μία πληρωμή (εξόφληση). Οι συνδρομητές που επιλέγουν τις μια φορά-πληρωμές θα επωφελούνται με 10% έκπτωση στη συνδρομή τους.

Μπορείτε να βρείτε τους όρους της συγκεκριμένης υπηρεσίας χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.gymglish.com/documents/cgvps-en-latest.pdf

Ναι. ‘Όταν αγοράζετε μια συνδρομή, η ασφαλής συναλλαγή εκτελείται από το δικό μας πάροχο πληρωμής, Adyen. Κατά τη διάρκεια της πληρωμής με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα θα αφήσετε για λίγο την ιστοσελίδα μας για να μπείτε στην ασφαλή σύνδεση ‘ Adyen Paiement’.

Αυτό εγγυάται ότι:

 • gymglish.com δε θα λάβει ποτέ το νούμερο της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας
 • Adyen δε θα μάθει ποτέ τις λεπτομέρειες της αγοράς σας- μόνο το συνολικό ποσό και ο κωδικός παραγγελίας δίδονται στο ‘Adyen Paiement’.

Σημειώστε ότι Adyen χρησιμοποιεί την τυποποιημένη κρυπτογράφηση, η οποία ονομάζεται ‘SSL protocol’ και σηματοδοτείται στη σελίδα πληρωμής με την παρουσία εικονογράμματος στο κάτω μέρος του προγράμματος περιήγησής σας είτε με ένα κλειδί είτε με ένα λουκέτο.

Στη γραμμή διεύθυνσης του προγράμματός περιήγησής σας, το πρόγραμμα περιήγησης πρέπει να διαβάζει https:// και όχι http://.

Όταν αλλάζετε από το μη κρυπτογραφημένη λειτουργία στην κρυπτογραφημένη ( και αντιστρόφως), πιο καινούρια προγράμματα περιήγησης συχνά εμφανίζουν ένα μήνυμα που σας προειδοποιεί για την αλλαγή.

Μπορείτε να μεταφέρετε το υπόλοιπο των μαθημάτων σας σε ένα άλλο πρόσωπο οποιαδήποτε στιγμή. Εκείνος ή εκείνη «κληρονομεί» τις δικές σας πληροφορίες κατάρτισης και τη διάρκεια της συνδρομής σας. Για να το κάνετε αυτό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο ‘Contact us’

Αυτές οι τρεις επιλογές είναι διαθέσιμες για να απευθύνονται σε ποικίλα προφίλ και ανάγκες χρηστών. Για μια λεπτομερή λίστα με τα χαρακτηριστικά της κάθε μίας προσφοράς, παρακαλούμε ενημερωθείτε στο SITE ( πακέτα)

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΥΛΗ & ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Κάθε ημέρα, το λογισμικό μας σας εξετάζει σε διαφορετικά γραμματικά φαινόμενα. Βασισμένοι στις απαντήσεις σας, θα σας δείξουμε μία σύντομη εξήγηση του θέματος, η οποία θα ακολουθείται από ερωτήσεις που θα σας εξετάζουν σε αυτά τα γραμματικά φαινόμενα. Θα προσπαθήσουμε να σας εξετάζουμε μόνο σε αυτά που δυσκολεύεστε. Με αυτό τον τρόπο η κατάρτιση σας δεν ακολουθεί μια συγκεκριμένη γραμμή, αλλά προσαρμόζεται στις εκπαιδευτικές σας ανάγκες και δε χρειάζεται να κάνετε μια εξουθενωτική επανάληψη όλων των φαινομένων κάθε φορά.

Ανάλογα με την ικανότητα σας να διατηρείτε όλες αυτές τις πληροφορίες, καθώς και το δικό σας ρυθμό εκμάθησης, η μηχανή της τεχνητής νοημοσύνης καθορίζει τα διαστήματα για επανάληψη κάθε έννοιας( δύσκολα γραμματικά φαινόμενα επαναλαμβάνονται πιο συχνά, ενώ τα σημεία που έχουν κατανοηθεί και αφομοιωθεί επαναλαμβάνονται λιγότερο.) Λαμβάνουμε υπόψη το χρονικό διάστημα που περνάει ανάμεσα στις επαναλήψεις.

Την τελευταία Παρασκευή του μηνός, για τους χρήστες που έχουν τελειώσει τη φάση της αξιολόγησης, το Gymglish παρουσιάζει ένα ξεχωριστό επεισόδιο χωρίς γραμματική ή ασκήσεις απομνημόνευσης, στο οποίο η πλοκή καθορίζεται από τις ψήφους των χρηστών. Στο τέλος αυτού του ιδιαίτερου επεισοδίου, χρήστες από όλα τα μέρη του κόσμου ψηφίζουν για να επιλέξουν το επόμενο βήμα της ιστορίας. Οι συγγραφείς του Gymglish γράφουν τι θα συμβεί στην επόμενη “Funky Friday” βασισμένοι στις ψήφους σας, διότι είμαστε ευέλικτοι, και σας αγαπάμε.

Τα μαθήματα της «Funky Friday» τείνουν να είναι πιο διασκεδαστικά από τα κανονικά σας μαθήματα (όχι όμως πάρα πολύ), και είναι εντελώς προαιρετικά. Χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο ‘ Μαθαίνοντας περισσότερα για τη “Funky Friday”(‘Learn more about Funky Friday), ο οποίος βρίσκεται σε κάθε “Funky Friday” μάθημα (ή κάτω από τα επεισόδια, στην καρτέλα “Funky Friday” του Βιβλίου Ασκήσεών σας), έχετε την επιλογή να βλέπετε τις προηγούμενα επεισόδια και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, καθώς και να λαμβάνετε ένα κανονικό μάθημα κάθε μήνα. Προσωπικά εμείς σας συστήνουμε πάντα να προσθέτετε λίγη διασκέδαση στη ζωή σας, ώστε να ξεφεύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Η εκπαίδευση είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ενήλικες όλων των επιπέδων εκτός από αρχάριους (Επίπεδο 0). Η μηχανή τεχνητής νοημοσύνης μας συνεχώς προσαρμόζει το επίπεδο, το ρυθμό εκμάθησης και την ικανότητα του κάθε μαθητή.

Επίπεδο 1 – Αρχάριο (με καθηγητή)
Επίπεδο 2 – Ενδιάμεσο
Επίπεδο 3 – Βασικό
Επίπεδο 4 – Ανώτατο
Επίπεδο 5 – Διεθνής επαγγελματική χρήση της Αγγλικής γλώσσας

Για πολύ αρχάριους ή για μικρά παιδιά υπό την επίβλεψη ενός ενήλικα , μπορείτε να δοκιμάσετε το πρόγραμμα ‘Rich Morning Show’: http://www.richmorning.com.

Παρόλο που μπορεί να μην είναι εύκολο να εντοπίσετε όλους τους χαρακτήρες στη Delavigne Corporation στην αρχή της εκπαίδευσης σας, η μεγαλύτερη πλειοψηφία των χρηστών γρήγορα γίνονται οικείοι με τον καθένα από αυτούς και τις μοναδικές προσωπικότητες τους!

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλους τους χαρακτήρες στην επίσημη ιστοσελίδα της Delavigne Corporation : http://www.delavignecorp.com.

Σημείωση: Τα επεισόδια που στάλθηκαν στο τέλος της δοκιμαστικής περιόδου (τα πρώτα 10 μαθήματα) είναι χρονολογικά ανεξάρτητα. Επομένως, είναι φυσιολογικό να μη λαμβάνετε τις ίδιες ιστορίες με τους συναδέλφους και φίλους σας, τουλάχιστον όχι την ίδια στιγμή.

Προσπαθούμε να περιορίσουμε τη γλώσσα του χρήστη στα μαθήματα και στις διορθώσεις μας. Από το πρώτο σας μάθημα, εμείς σκόπιμα σας «βυθίζουμε» σε ένα αγγλόφωνο περιβάλλον όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οι διάφοροι καθηγητές και ειδικοί που βοήθησαν να σχεδιαστεί το Gymglish μας παρότρυναν να κάνουμε την προσέγγισή μας όσο το δυνατόν πλησιέστερη στις πραγματικές συνθήκες πρακτικής της γλώσσας. Αν και δεν καταλαβαίνετε τα πάντα σε βάθος, καταλαβαίνοντας τη γενική ιδέα είναι μια καλή αρχή. Με το χρόνο και την επανάληψη, και με μια «εργαλειοθήκη» καθημερινών εκφράσεων ήδη έτοιμη, σύντομα θα αισθανθείτε άνετα στις περισσότερες καταστάσεις όταν ομιλούνται τα Αγγλικά. Ο στόχος μας είναι να δώσουμε τα απαραίτητα εφόδια στους χρήστες μας, ώστε για να βρουν αντίστοιχες εκφράσεις και μεταφράσεις από τη μητρική τους γλώσσα.

Δεν προσφέρουμε ασκήσεις μετάφρασης ενός κειμένου, αλλά αυτό δεν μας κάνει κακούς ανθρώπους.

Ο λόγος είναι ότι αυτό δεν είναι συμβατό με τη μέθοδο μας, και όχι πολύ αποτελεσματικό με την έννοια ότι υπάρχουν αρκετοί σωστοί τρόποι να μεταφράσεις την ίδια πρόταση!

Επίσης πιστεύουμε ότι η σημασιολογική και αυτόματη μετάφραση ενός κειμένου από έναν υπολογιστή δεν είναι καθόλου αποτελεσματική για την εκμάθηση γλωσσών. Επιπρόσθετα, η ικανότητα μας να επικοινωνήσουμε στα Αγγλικά εξαρτάται κυρίως στην ικανότητα μας να παράγουμε τις σωστές λέξεις και τις σωστές εκφράσεις στη σωστή στιγμή, στα Αγγλικά, χωρίς να χρειάζεται να σκέφτεστε αντίστοιχες τους στη μητρική σας γλώσσα!

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά φροντιστηριακά μαθήματα γλώσσας, εμείς δε χρησιμοποιούμε τεστ κατάταξης πριν αρχίσει το πρόγραμμα. Η αξιολόγηση γίνεται σταδιακά κατά τη διάρκεια των πρώτων μαθημάτων σας.

Για να δημιουργήσουμε μια σαφή και ακριβή εικόνα του αρχικού σας επιπέδου, συλλέγουμε πληροφορίες βάση των απαντήσεων σας σε μια ποικιλία ερωτήσεων διαφορετικών επιπέδων και θεμάτων. Το επίπεδό σας θα προσδιοριστεί από το λογισμικό μας αφού ολοκληρώσετε τα πρώτα 10 μαθήματα και το Χαρτοφυλάκιο (πορτφόλιο- portfolio) σας θα δημιουργηθεί αυτόματα, δείχνοντας το αρχικό σας επίπεδο, έννοιες που ήδη γνωρίζετε και τις κατέχετε και έννοιες που χρειάζεται να επαναλάβετε ή να μάθετε.

Η αξιολόγηση θα συνεχίζεται από μάθημα σε μάθημα από εκείνο το σημείο και έπειτα και τα μαθήματα θα προσαρμόζονται δυναμικά σε καθημερινή βάση ανάλογα με τις απαντήσεις σας.

Το επίπεδο και το ποσοστό συμμετοχής σας εμφανίζονται στο πάνω μέρος του κάθε μαθήματος και επισημαίνονται στο Βιβλίο Ασκήσεών σας (workbook),. Είναι διαθέσιμα σε σας οποιαδήποτε στιγμή.

Αν ξεκινάτε τώρα την κατάρτιση σας, είναι φυσικό ότι το επίπεδο μπορεί να σας φανεί είτε πολύ εύκολο είτε πολύ δύσκολο. Κατά τη διάρκεια των πρώτων 10 μαθημάτων του προγράμματος, το λογισμικό μας αξιολογεί το επίπεδο σας, τα δυνατά σας σημεία και τις αδυναμίες σας χρησιμοποιώντας ερωτήσεις και κείμενα τα οποία είναι κοινά σε όλους τους χρήστες. Επομένως είναι φυσικό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου να συναντάτε σημεία που είναι πολύ εύκολα ή πολύ δύσκολα. Αυτή η προσέγγιση είναι σημαντική για να αξιολογήσουμε κατάλληλα το επίπεδο σας και να σας παραδώσουμε το κατάλληλο περιεχόμενο στα επόμενα μαθήματα.

Το λογισμικό μας θα ξεκινήσει να προσαρμόζει το περιεχόμενο των μαθημάτων (γραμματικά φαινόμενα, επανάληψη λεξιλογίου κτλ) βασισμένο στις αρχικές σας απαντήσεις, ακόμη και κατά τη διάρκεια της περιόδου αξιολόγησης.

Μετά τη φάση της αξιολόγησης, το λογισμικό μας λαμβάνει υπόψη διαφορετικές παραμέτρους για να δημιουργήσει το καθημερινό σας μάθημα: το επίπεδό σας, το επίπεδο των κειμένων και των ακουστικών κειμένων, τομείς επαγγελματικού και προσωπικού ενδιαφέροντος, τη διάρκεια των επεισοδίων, κτλ. Αν, παρόλα αυτά, το περιεχόμενο ακόμα σας φαίνεται πολύ δύσκολο, σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε το Rich Morning Show, σχεδιασμένο για αρχάριους (μεγάλους & μικρούς):

http://www.richmorning.com.

Όταν τσεκάρετε στο ‘I can’t listen to the audio’ κουτί στο ημερήσιο μάθημα σας, οι απαντήσεις σας στις ερωτήσεις σχετικά με το ακουστικό κομμάτι ΔΕΝ λαμβάνονται υπόψη στο υπολογισμό του σκορ. Αυτή η επιλογή υπάρχει ώστε οι χρήστες που δεν διαθέτουν ακουστικά ή ηχεία να μην τιμωρούνται. Αν δεν έχετε προβλήματα με την αναπαραγωγή του ακουστικού κειμένου, δε χρειάζεται να τσεκάρετε αυτό το κουτί!

Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο που προσφέρεται στα μαθήματά μας έχει σε μεγάλο βαθμό επιχειρησιακό προσανατολισμό. Ασχολούμαστε με τις πιο συνήθεις επιχειρηματικές καταστάσεις: αλληλογραφία & συζητήσεις, συναντήσεις, διοίκηση επιχειρήσεων, πωλήσεις, παραγωγή, ανθρώπινο δυναμικό, προσλήψεις, πληροφορική, τραπεζική ορολογία, κτλ.

Ξεκινώντας από το 4ο μάθημα της κατάρτισής σας, ο κάθε μαθητευόμενος προσαρμόζει την εκμάθηση του καθορίζοντας τις δικές του/της θεματικές προτιμήσεις: γραπτός λόγος, κατανόηση προφορικού λόγου, διαφορετική προφορά, τηλεφωνικές συνομιλίες, διαπραγματεύσεις, ταξίδια, κτλ. Ως μέρος των προσφορών μας ‘Premium’ και ‘Pro’, εκτός από τη γενική επιλογή, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει προσαρμοσμένο περιεχόμενο ανά τομέα: πληροφορική, διοίκηση επιχειρήσεων, μεταφορά, τραπεζική ορολογία, πωλήσεις, οικονομικά, κτλ.

Η επιλογή των θεμάτων είναι επίσης διαθέσιμη και μπορεί να ρυθμιστεί οποιαδήποτε στιγμή στο Βιβλίο Ασκήσεων.(workbook) (Pedagogy tab).

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε, είναι απόλυτα φυσιολογικό μερικές φορές να μην έχετε ακουστικό κείμενο στο ημερήσιο μάθημά σας! Το σύστημά μας επιλέγει επεισόδια βασισμένα στο παιδαγωγικό προφίλ, επίπεδο και στόχους σας. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε μια ισορροπία ανάμεσα στην ακουστική κατανόηση και στην κατανόηση κειμένου, και περιστασιακά θα εναλλάσσουμε γραπτά και ακουστικά μαθήματα για να εξασκείστε και στους δύο τύπους κατανόησης.

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ακούσετε τα αρχεία ήχου:

 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο audio player μέσα στα μαθήματά μας- απλά κάνετε κλικ πάνω στο κουμπί ‘audio’ στα αριστερά της μπάρας. Επίσης μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση του ήχου πάνω στο player

Πρώτα δοκιμάστε να ξαναφορτώσετε τη σελίδα. Επίσης μπορεί να χρειαστείτε να ενημερώσετε τον τρέχοντα browser διαδικτύου σας. Εμείς συστήνουμε το Mozilla Firefox ή Google Chrome.

Αν το audio player ακόμα δε λειτουργεί, είναι πιθανό ότι ο browser του διαδικτύου σας να μην είναι ρυθμισμένος για συγκεκριμένα αρχεία ήχου (mp3 ή ogg). Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε κατεβάστε το αρχείο ήχου στον υπολογιστή σας για να το ακούσετε με το κανονικό media player.

Για να το κάνετε αυτό, πατήστε δεξί κλικ πάνω στην εντολή ‘Download audio file” (Λήψη του αρχείου ήχου) και επιλέξτε ‘Αποθήκευση ως’. Μετά, επιλέξτε την τοποθεσία που θέλετε να αποθηκεύσετε αυτό το αρχείο ( ένας προσωρινός φάκελος στην επιφάνεια εργασίας).

Αν δεν ακούτε κανένα ήχο όταν κλικάρετε πάνω στο audio player μέσα στα μαθήματά μας, επιβεβαιώστε πρώτα ότι ο ήχος λειτουργεί είτε στον υπολογιστή σας είτε στο κινητό τηλέφωνο σας- ηχεία ή ακουστικά πρέπει να είναι συνδεδεμένα και η ένταση ήχου δεν πρέπει να είναι πολύ χαμηλή. Επίσης τσεκάρετε ότι ο ήχος του audio player δεν είναι στο αθόρυβο ή πολύ χαμηλός.

Αν το ακουστικό κείμενο διεκόπη πριν το τέλος της σκηνής, πιθανότατα συνέβη αυτό λόγω προβλήματος σύνδεσης με το διαδίκτυο. Μπορείτε να ξαναφορτώσετε τη σελίδα του μαθήματος, αλλά μπορεί να χρειαστεί να απαντήσετε ξανά τις ερωτήσεις που έχετε ήδη συμπληρώσει.

Επίσης μπορείτε νε κάνετε κλικ στο σύνδεσμο κάτω από το player και ακούτε το αρχείο ήχου επιλέγοντας την εντολή:‘Download audio file’.

Αν το πρόβλημα επιμείνει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο παρακάτω σύνδεσμο:

(I still can’t listen to the audio!)

Οι ηθοποιοί μας προσπαθούν να διατηρήσουν τη φυσική ταχύτητα και φρασεολογία που συναντάμε σε καθημερινές συζητήσεις μεταξύ ανθρώπων των οποίων τα αγγλικά είναι η μητρική τους γλώσσα. Συνειδητοποιούμε ότι είναι μία πρόκληση να καταλαβαίνεις την κάθε λέξη, αλλά αυτή η πρόκληση αξίζει τον κόπο.

Μην αποθαρρύνεστε, με περισσότερη πρακτική, το αυτί σας θα συνηθίσει τα Αγγλικά και την ποικιλία των προφορών μέσα από τα μαθήματα μας. Μη διστάσετε να ακούσετε τους διαλόγους αρκετές φορές πριν απαντήσετε στις ερωτήσεις. Μπορεί επίσης να βοηθήσει να ακούτε το διάλογο δεύτερη φορά, καθώς διαβάζετε το κείμενο, αφού έχετε λάβει το e mail με τις διορθώσεις.

Τελικά, αν πραγματικά βρείτε ένα συγκεκριμένο ακουστικό κείμενο πολύ δύσκολο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή ‘Slow’ (Αργά) στο audio player. Κάνετε κλικ στη λέξη ‘Normal’, και μετά αλλάξτε τη στη λέξη ‘Slow’.

ΔΙΑΦΟΡΑ

Θα βρείτε ένα σύνδεσμο στο Forum στο κάτω μέρος του κάθε μαθήματος και διόρθωσης.

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε αυτό κατευθείαν χρησιμοποιώντας την ακόλουθη διεύθυνση : http://forum.gymglish.com/

Μπορείτε να συμμετέχετε σε συζητήσεις επιλέγοντας ένα ψευδώνυμο (από προεπιλογή είναι το μικρό σας όνομα ακολουθούμενο από το επώνυμό σας) κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσκεψης σας.

Αν το μάθημα σου δεν εμφανίζεται πλήρως, επιβεβαιώστε ότι η ανάλυση της οθόνης σας είναι τουλάχιστον 1024×768. Τα μαθήματα μας δεν υποστηρίζουν χαμηλότερες αναλύσεις.

Αν η ανάλυση της οθόνης σας είναι σωστή και το πρόβλημα επιμένει, επιβεβαιώστε ότι ο browser του διαδικτύου σας Explorer, Chrome, Firefox κτλ δεν έχει εφαρμόσει ζουμ στις σελίδες σας. Μπορείτε να επιστρέψετε στην προεπιλεγόμενη εμφάνιση ‘default display’ πατώντας ταυτόχρονα τα πλήκτρα : Control (Ctrl) και το μηδέν (0).

Ναι!!! Να το κάνετε!! Για να συστήσετε το lingua-10min, απλά συμπληρώνετε τις επαφές και διευθύνσεις του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου στο πεδίο ‘RECOMMEND TO A FRIEND’ που βρίσκεται στο κάτω μέρος του κάθε μαθήματος ή διόρθωσης (για να συστήσετε το Gymglish σε πολλά άτομα, ξεχωρίστε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα κόμμα).

Αυτή η επιλογή είναι επίσης διαθέσιμη, κάτω από τις ‘Ρυθμίσεις’> ‘Σύστησε το Gymglish’ (‘Settings’>‘Recommend Gymglish tab’). Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τις παραπομπές σας!

Όταν κάποιος από αυτούς που έχετε προτείνει γίνει συνδρομητής στα μαθήματά μας, εσείς αυτόματα κερδίζετε το ένα τρίτο της διάρκειας της συνδρομής του/της δωρεάν. Για παράδειγμα, αν κάποιος από τους φίλους σας γίνει συνδρομητής για 24 μήνες, εσείς θα κερδίσετε 8 μήνες δωρεάν εκπαίδευση. Καθόλου άσχημα!!!

Αν ένα μήνυμα λάθους εμφανίζεται όταν κάνετε κλικ πάνω στο μάθημα, επιβεβαιώστε ότι προσπαθείτε να έχετε πρόσβαση στο πιο πρόσφατο μάθημα! Οι σύνδεσμοι σε παλαιότερα μαθήματα θεωρούνται ξεπερασμένοι μετά από μερικές εβδομάδες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αν έχετε αλλάξει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση πρόσφατα, η σύνδεση με την πρόσβαση στα προηγούμενα μαθήματα και διορθώσεις σας θα ενημερωθεί επίσης. Αυτή η σύνδεση παρέχεται στο email επιβεβαίωσης που στάλθηκε, μετά την αλλαγή της διεύθυνσης. Επίσης και η σύνδεση στο νέο σας Βιβλίο Ασκήσεων (workbook) βρίσκεται σε αυτό το email. Βεβαιωθείτε ότι την προσθέσατε στα αγαπημένα σας!

Αν έχετε αλλάξει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση πρόσφατα, η σύνδεση με την πρόσβαση στο Βιβλίο Ασκήσεων θα έχει επίσης ενημερωθεί. Αυτή η σύνδεση βρίσκεται στο email επιβεβαίωσης που λάβατε, μετά την αλλαγή της διεύθυνσης. Βεβαιωθείτε ότι την προσθέσατε στα αγαπημένα σας και στους σελιδοδείκτες σας!

Αν έχετε αλλάξει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση πρόσφατα, η σύνδεση με την πρόσβαση στο Βιβλίο Ασκήσεων θα έχει επίσης ενημερωθεί. Αυτή η σύνδεση βρίσκεται στο email επιβεβαίωσης που λάβατε, μετά την αλλαγή της διεύθυνσης. Βεβαιωθείτε ότι την προσθέσατε στα αγαπημένα σας και στους σελιδοδείκτες σας!

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το κουμπί «Λεξιλόγιο» (VOCABULARY)στο μάθημα σας επιτρέπει να εμφανίσετε ένα αντίγραφο του κειμένου ή του ακουστικού κειμένου, και να επιλέξετε τις λέξεις ή τις εκφράσεις (όροι) που σας ενδιαφέρουν. Οι όροι αυτοί επισημαίνονται όταν κάνετε κλικ πάνω τους και τους προσθέσετε στη λίστα με τους όρους που θέλετε να επαναλάβετε. Αυτοί οι όροι κάποιες φορές ονομάζονται «αυτό-αιτήματα» (SELF-REQUESTS)

Αφού στείλετε τις απαντήσεις σας, θα σας δείξουμε μια αρχική μετάφραση ή τον ορισμό αυτών των όρων, είτε στη Διόρθωση, είτε σε ένα τρίτο email σχετικά με το λεξιλόγιο. Αυτοί οι όροι βέβαια προσθέτονται στη λίστα σας με τους όρους που θέλετε να επαναλάβετε και να ξαναμελετήσετε και θα τους δείτε ξανά σε επόμενα μαθήματα.

Μην πανικοβληθείτε! Έχετε πάντα την επιλογή να ανακτήσετε την πρόσβαση στο πιο πρόσφατο μάθημά σας από το Βιβλίο Ασκήσεων (workbook) κάτω από την καρτέλα «Παιδαγωγική»(pedagogy). (What is the Workbook? How do I access it?‘)

Πιθανοί λόγοι που χάθηκε ένα μάθημα:

Έχετε τσεκάρει την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας;

Τα μαθήματά μας κάποιες φορές φιλτράρονται σαν SPAM, επομένως μπορεί να χρειαστεί να τσεκάρετε την ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή το φάκελο «SPAM». Επιπλέον μη διστάσετε να προσθέσετε την παρακάτω διεύθυνση στο βιβλίο διευθύνσεων ή στη λίστα με τις επαφές σας: gymglish.en@faq.gymglish.com

Δώσατε όλες τις απαντήσεις στο προηγούμενο μάθημα;

Αν δεν απαντήσατε στο προηγούμενο μάθημα σας, είναι φυσικό να μην έχετε λάβει το επόμενο. Το σύστημά μας στέλνει ένα νέο μάθημα μόνο όταν το προηγούμενο έχει ολοκληρωθεί. Αν δεν απαντήσετε σε ένα μάθημα μέσα σε 3 ημέρες, θα σας στείλουμε ένα email υπενθύμισης με ένα λίγο διαφορετικό μάθημα.

Αν έχετε απαντήσει στο πιο πρόσφατο μάθημα, επιβεβαιώστε ότι έχετε λάβει τις διορθώσεις.

Αν δεν έχετε λάβει μια διόρθωση, είναι πιθανό οι απαντήσεις σας να μην έχουν φτάσει σε εμάς ( η παραλαβή του μαθήματός σας από εμάς πάντα επιβεβαιώνεται από ένα μήνυμα αφού κάνετε κλικ στο κουμπί ΑΠΟΣΤΟΛΗ (SEND) ). Αν δεν έχετε λάβει αυτό το μήνυμα, δοκιμάστε να ξανακάνετε το πιο πρόσφατο μάθημα.

Επιβεβαιώστε ότι οι ημέρες εισόδου στο σύστημα είναι σωστές.

Στο κάτω μέρος του κάθε μαθήματος ή διόρθωσης, μπορείτε να επιλέξετε τις ημέρες εισόδου στα μαθήματά σας (εντός του ορίου των 5 ημερών την εβδομάδα). Επιβεβαιώστε ότι τις επιθυμητές ημέρες εισόδου είναι σωστά επιλεγμένες! Αυτή η επιλογή επίσης υπάρχει στο Βιβλίο Ασκήσεων (“Ρυθμίσεις”> ”Γενικές Πληροφορίες”- Settings> General Information)

Επιβεβαιώστε ότι δεν είσαστε σε διακοπές.

Στο κάτω μέρος του κάθε μαθήματος ή διόρθωση, έχετε την επιλογή να αναστείλετε τα μαθήματά σας κατά τη διάρκεια μιας περιόδου της επιλογής σας (διακοπές ή προγραμματισμένες απουσίες π.χ.). Αν δεν έχετε λάβει ένα μάθημα, επανελέγξτε ότι δεν είσαστε σε διακοπές στο Βιβλίο Ασκήσεων (“Ρυθμίσεις”> ”Γενικές Πληροφορίες”- Settings> General Information! Επίσης σας ευχόμαστε να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Επιβεβαιώστε ότι απαντάτε στο ημερήσιο σας μάθημα πριν τα μεσάνυχτα

Το λογισμικό μας στέλνει μαθήματα στους χρήστες μας που ξεκινούν τα μεσάνυχτα. Αν δεν έχετε απαντήσει στο μάθημα σας μέχρι εκείνη τη στιγμή, θα θεωρηθεί μη συμπληρωμένο, και δε θα σας στείλουμε ένα νέο μάθημα. ( μέχρι να περάσουν 3 ημέρες).

Μπορείτε να πληρώσετε για μια ατομική συνδρομή με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα , Paypal ή με άμεση χρέωση μέσω Τραπέζης.

Οι πληρωμές θα γίνονται είτε μηνιαίως είτε με μία πληρωμή (εξόφληση). Οι συνδρομητές που επιλέγουν τις μια φορά-πληρωμές θα επωφελούνται με 10% έκπτωση στη συνδρομή τους.

Το lingua-10min/ Gymglish είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ενήλικες όλων των επιπέδων εκτός από αρχάριους (Επίπεδο 0). Η μηχανή τεχνητής νοημοσύνης μας συνεχώς προσαρμόζει το επίπεδο, το ρυθμό εκμάθησης και την ικανότητα του κάθε μαθητή.

Επίπεδο 1 – Αρχάριο (με καθηγητή)
Επίπεδο 2 – Ενδιάμεσο
Επίπεδο 3 – Βασικό
Επίπεδο 4 – Ανώτατο
Επίπεδο 5 – Διεθνής επαγγελματική χρήση της Αγγλικής γλώσσας

Για πολύ αρχάριους ή για μικρά παιδιά υπό την επίβλεψη ενός ενήλικα , μπορείτε να δοκιμάσετε το πρόγραμμα ‘Rich Morning Show’: http://www.richmorning.com.

Αν απουσιάσετε μόνο για μία ημέρα, δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Μπορείτε να συμπληρώσετε το πιο πρόσφατο μάθημα χωρίς να επηρεαστεί το ποσό συμμετοχής σας. Θα σας στείλουμε ένα υπενθυμητικό μάθημα μετά από 3 ημέρες. Δε χρειάζεται να κάνετε κάτι αν δε μπορείτε να συμπληρώσετε ένα μάθημα για μια ημέρα ή δύο.

Θυμηθείτε ότι μπορείτε να αλλάξετε τις ημέρες παραλαβής οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιώντας ‘ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ’ PLAN YOUR RECEPTION DAYS’ στο κάτω μέρος του κάθε μαθήματος ή διόρθωσης. Αυτό το κουτί βρίσκεται επίσης στο Βιβλίο Ασκήσεων σας: (‘Ρυθμίσεις’> ‘Γενικές Πληροφορίες’) ‘Settings’ > ‘General info’ tab (What is the Workbook? How do I access it?).

Για να διαγραφείτε από τη δωρεάν έκδοση αξιολόγησης, απλά κάντε κλικ πάνω στο σύνδεσμο: ‘Θέλω να διαγραφώ’(I want to unsubscribe )στο κάτω μέρος κάθε μαθήματος ή διόρθωσης.

Αν απουσιάσετε για κάποιες ημέρες ή δεν δύνασθε να κάνετε τα μαθήματά σας για οποιοδήποτε λόγο, παρακαλώ χρησιμοποιήστε το κουτί ‘ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ’ (PLAN YOUR HOLIDAYS)στο κάτω μέρος του κάθε μαθήματος ή διόρθωσης για να οργανώσετε τα μαθήματά σας βάσει του προγράμματός σας. Αυτή η επιλογή είναι επίσης διαθέσιμη στο Βιβλίο ασκήσεων (‘Ρυθμίσεις’> ‘Γενικές Πληροφορίες’) ‘Settings’ > ‘General info’ tab (What is the Workbook? How do I access it?).

Προγραμματίζοντας τις απουσίες σας είναι σημαντικό ώστε έτσι το ποσοστό συμμετοχής σας να μην επηρεάζεται και να μη λαμβάνετε συνέχεια μηνύματα υπενθύμισης στα εισερχόμενα για μαθήματα που έχουν χαθεί.

Κάθε ημέρα, το λογισμικό μας σας εξετάζει σε διαφορετικά γραμματικά φαινόμενα. Βασισμένοι στις απαντήσεις σας, θα σας δείξουμε μία σύντομη εξήγηση του θέματος, η οποία θα ακολουθείται από ερωτήσεις που θα σας εξετάζουν σε αυτά τα γραμματικά φαινόμενα. Θα προσπαθήσουμε να σας εξετάζουμε μόνο σε αυτά που δυσκολεύεστε. Με αυτό τον τρόπο η κατάρτιση σας δεν ακολουθεί μια συγκεκριμένη γραμμή, αλλά προσαρμόζεται στις εκπαιδευτικές σας ανάγκες και δε χρειάζεται να κάνετε μια εξουθενωτική επανάληψη όλων των φαινομένων κάθε φορά.

Ανάλογα με την ικανότητα σας να διατηρείτε όλες αυτές τις πληροφορίες, καθώς και το δικό σας ρυθμό εκμάθησης, η μηχανή της τεχνητής νοημοσύνης καθορίζει τα διαστήματα για επανάληψη κάθε έννοιας( δύσκολα γραμματικά φαινόμενα επαναλαμβάνονται πιο συχνά, ενώ τα σημεία που έχουν κατανοηθεί και αφομοιωθεί επαναλαμβάνονται λιγότερο.) Λαμβάνουμε υπόψη το χρονικό διάστημα που περνάει ανάμεσα στις επαναλήψεις.